Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: venom Songtekst: raise the dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: venom - raise the dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van raise the dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van venom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van venom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals raise the dead .

Origineel

Rising from my deadly tomb I've got maddened eyes with fright fingers bleeding fast heart beating the moons my only light Ashes to ashes, dust to dust If God won't have me, then the Devil must [CHORUS:] we will raise the dead we will raise the dead we will raise the dead stop at nothing raise the dead Gaze across the blackened yard my mind is filled with dread so give me all the powers of Hell and I'll raise the dead Ashes to ashes, dust to dust The hotter the fire, the greater the lust [CHORUS:] I hear the star of the Necromancer my blood is black and my heart doth bleed I am infernal and my mind's in torment I'll raise the dead make the world unclean Laughing as my legions rise control the zombies mind I hold Hell close to my breast I'm leaving God behind Ashes to ashes, dust to dust I'll enter hellfire, I'll break the crust [CHORUS:]

 

Vertaling

Oprijzend uit mijn dodelijk graf heb ik gekwelde ogen van schrik vingers bloedend snel hart kloppend de manen mijn enige licht Van as tot as, van stof tot stof als God me niet wil hebben, dan moet de duivel dat maar doen [CHORUS:] wij zullen de doden opwekken wij zullen de doden opwekken wij zullen de doden opwekken stop at nothing raise the dead Kijkend over de zwartgeblakerde binnenplaats mijn geest is gevuld met angst dus geef me alle krachten van de hel en ik zal de doden opwekken Van as tot as, van stof tot stof hoe heter het vuur, hoe groter de lust [CHORUS:] ik hoor de ster van de Necromancer mijn bloed is zwart en mijn hart bloedt Ik ben hels en mijn geest is in kwelling Ik zal de doden opwekken en de wereld onrein maken Lachend als mijn legioenen opstaan de geest van de zombies beheersen Ik hou de hel dicht tegen mijn borst Ik laat God achter. Van as tot as, van stof tot stof. Ik zal het hellevuur binnengaan, ik zal de korst breken [CHORUS:]