Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: venom Songtekst: teacher's pet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: venom - teacher's pet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teacher's pet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van venom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van venom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teacher's pet .

Origineel

Teacher caught me masturbating underneath the desk She looked at me and winked her eye said "see you after class" I heard the school bell ring that told me that the day was done She called me back and locked the door my lessons just begun Teachers pet Teachers wet Sitting down she crossed her legs her skirt crept up her thigh Feeling something start to rise my thought began to fly You've been a naughty boy she said now that you can't conceal I'll have to punish you the best way that I feel Teachers pet Teachers wet She took my hand and gently placed it in between her thighs With open legs and heavy breath she slowly closed her eyes Her flesh was aching and her hands began to stray On thing that I know for sure I won't forget today Teachers pet Teachers wet Pulled me down forwards her mound teacher tasted sweet sixty-nine I don't mean lines this was teachers treat Played hide and seek with teachers mouth her lips were warm and wet Now today I've had my way and teacher won't forget

 

Vertaling

De lerares betrapte me toen ik onder het bureau masturbeerde. Ze keek me aan en knipoogde en zei: "Tot na de les." Ik hoorde de schoolbel rinkelen die me vertelde dat de dag voorbij was. Ze riep me terug en deed de deur op slot, mijn lessen waren net begonnen. Leraren aaien Leraren nat Zittend kruiste ze haar benen haar rok kroop omhoog haar dij Ik voelde dat er iets begon te komen en mijn gedachten vlogen over Je bent een stoute jongen geweest, zei ze, nu je dat niet kunt verbergen. Ik zal je moeten straffen op de beste manier die ik voel Leraren aaien Leraren nat Ze nam mijn hand en legde die zachtjes tussen haar dijen Met open benen en zware adem sloot ze langzaam haar ogen Haar vlees deed pijn en haar handen begonnen af te dwalen Een ding dat ik zeker weet zal ik vandaag niet vergeten Leraars aai Lerares nat Trok me naar beneden voor haar heuveltje lerares proefde zoete sixty-nine Ik bedoel niet lijnen dit was leraars traktatie Speelde verstoppertje met de mond van de lerares haar lippen waren warm en nat Nu vandaag heb ik mijn zin gekregen en de lerares zal het niet vergeten