Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: venus hum Songtekst: alice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: venus hum - alice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van venus hum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van venus hum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alice .

Origineel

Stars come to mind Petal skin and violet eyes Diamonds Sapphires There's night sky all around me Big, blue oceans inside of me Swimming inside of me Alice, hold my face Sing me again-Edelweiss Lying on my back Oh the grass is wet Stars are singing silence to me Alice, hold my face Sing me again-Edelweiss On the porch again Heaviness is in my hands A voice (says) let it go Alice, hold my face Sing me again-Edelweiss

 

Vertaling

Sterren komen in gedachten Een huid van bloemblaadjes en violette ogen Diamanten Saffieren Er is een nachtelijke hemel rondom mij Grote, blauwe oceanen binnenin mij Zwemmend binnenin mij Alice, hou mijn gezicht vast Zing me nog eens-Edelweiss Liggend op mijn rug Oh het gras is nat Sterren zingen stilte voor mij Alice, hou mijn gezicht vast Zing me nog eens-Edelweiss Op de veranda weer Zwaarte is in mijn handen Een stem (zegt) laat het gaan Alice, hou mijn gezicht vast Zing me nog eens-Edelweiss