Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: venus hum Songtekst: bella luna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: venus hum - bella luna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bella luna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van venus hum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van venus hum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bella luna .

Origineel

Bella luna, bella stars and sky Oh the fire-it's not hot I cannot say that I am surprised-just sad the water's running out And it's so sad My heart is a brick and I can't pick it up And I'm so mad that I cannot save myself It makes me cry Bella luna, Bella baby girl Sweetest world-put the pearl down I cannot think of letting go-feel like sinking below these brown eyes And it's so sad My heart is a brick and I can't pick it up And I'm so mad that I cannot save myself It makes me cry

 

Vertaling

Bella luna, bella sterren en hemel Oh het vuur- het is niet heet Ik kan niet zeggen dat ik verrast ben, alleen verdrietig dat het water opraakt En het is zo triest Mijn hart is een baksteen en ik kan het niet oprapen En ik ben zo boos dat ik mezelf niet kan redden Het maakt me aan het huilen Bella luna, Bella baby girl Sweetest world-put the pearl down Ik kan er niet aan denken om los te laten, het voelt alsof ik wegzink onder deze bruine ogen En het is zo triest Mijn hart is een baksteen en ik kan het niet oprapen En ik ben zo boos dat ik mezelf niet kan redden Het maakt me aan het huilen