Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: venus hum Songtekst: montana

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: venus hum - montana ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van montana? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van venus hum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van venus hum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals montana .

Origineel

Panic start it's 8o'clock 28 Mach 10 to get to the school on time Throw a dress on over my head Jump in my freedom ride Fill me up with sound The world sings with me a million smiles an hour I can see me dancing on my radio I can hear you singing in the blades of grass Yellow dandelions on my way to school Big Beautiful Sky! Panic start it's just enough, a little, too late Park calls! I'll not go to school today Throw a bright pink dress over my red head Go to Saint Mary's Lake Fill me up with sound The world sings with me a million smiles an hour I can see me dancing on my radio I can hear you singing in the blades of grass Yellow dandelions on my way to school Big Beautiful Sky!

 

Vertaling

Paniek start, het is 8 uur 28. Mach 10 om op tijd op school te zijn. Trek een jurk aan over mijn hoofd Spring in mijn vrijheidsrit Vul me met geluid De wereld zingt met mij een miljoen glimlachen per uur Ik kan me zien dansen op mijn radio Ik kan je horen zingen in de grassprieten Gele paardenbloemen op mijn weg naar school Grote mooie hemel! Paniek start het is net genoeg, een beetje, te laat Park roept! Ik ga vandaag niet naar school Ik gooi een fel roze jurk over mijn rode hoofd Ga naar Saint Mary's Lake Vul me met geluid De wereld zingt met mij een miljoen glimlachen per uur Ik kan me zien dansen op mijn radio Ik kan je horen zingen in de grassprieten Gele paardenbloemen op mijn weg naar school Big Beautiful Sky!