Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vera lynn Songtekst: little star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vera lynn - little star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vera lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vera lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little star .

Origineel

Where are you, little star Twinkle twinkle little star How I wonder where you are Wish I may, wish I might Make this wish come true tonight Searched all over for a love You're the one I'm thinkin' of Twinkle twinkle little star How I wonder where you are High above the clouds somehwere Send me down a love to share Oh there you are, high above Oh dear God, send me a love Oh there you are, you're lighting up the sky I need a love, a real real, my Twinkle twinkle little star How I wonder where you are Wish I may, wish I might Make this wish come true tonight There you are, little star

 

Vertaling

Waar ben je, kleine ster Twinkel twinkel kleine ster Ik vraag me af waar je bent Wens ik dat, wens ik dat Laat deze wens vanavond in vervulling gaan Overal gezocht naar een liefde You're the one I'm thinkin' of Twinkle twinkle little star Hoe ik me afvraag waar je bent Hoog boven de wolken ergens Stuur me een liefde om te delen Oh daar ben je, hoog daarboven Oh lieve God, stuur me een liefde Oh daar ben je, je verlicht de hemel Ik heb een liefde nodig, een echte echte, mijn Twinkel twinkel kleine ster Hoe ik me afvraag waar je bent Wens ik dat, wens ik dat Laat deze wens vanavond in vervulling gaan Daar ben je, kleine ster