Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vera lynn Songtekst: something to remember you by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vera lynn - something to remember you by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something to remember you by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vera lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vera lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something to remember you by .

Origineel

Oh, give me something to remember you by When you are far away from me Just a little something, meaning love cannot die No matter where you chance to be So I'll pray for you, night and day for you It will see me through like a charm 'til you return So give me something I can remember you by When you are far away from me So I'll pray for you, every single day for you It will see me through like a charm until you return Give me something, something to remember you by When you are far away from me

 

Vertaling

Oh, geef me iets om je te herinneren Wanneer je ver weg bent van mij Gewoon een klein iets, wat betekent dat liefde niet kan sterven Het maakt niet uit waar je bent Dus ik zal voor je bidden, dag en nacht voor jou Het zal me er doorheen helpen tot je terugkomt Dus geef me iets waardoor ik me jou kan herinneren Als je ver weg van me bent Dus ik zal voor je bidden, elke dag voor jou Het zal me er doorheen helpen tot je terugkomt Geef me iets, iets om me jou te herinneren Wanneer je ver weg van mij bent