Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vern gosdin Songtekst: a picture of me (without you)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vern gosdin - a picture of me (without you) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a picture of me (without you)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vern gosdin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vern gosdin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a picture of me (without you) .

Origineel

Imagine a world where no music was playing And think of a church with nobody praying Have you ever looked up at a sky with no blue Then you've seen a picture of me without you Have you walked in a garden where nothing was growing Or stood by a river where nothing was flowing If you've seen a red rose unkissed by the dew Then you've seen a picture of me without you Can you picture Heaven with no angels singing Or a quiet Sunday morning with no church bells ringing If you've watched as the heart of a child breaks in two Then you've seen a picture of me without you Can you picture Heaven with no angels singing Or a quiet Sunday morning with no church bells ringing If you've watched as the heart of a child breaks in two Then you've seen a picture of me without you

 

Vertaling

Stel je een wereld voor waar geen muziek gespeeld wordt En denk aan een kerk waar niemand bidt Heb je ooit naar een lucht zonder blauw gekeken Dan heb je een foto gezien van mij zonder jou Heb je in een tuin gewandeld waar niets groeide Of bij een rivier gestaan waar niets stroomde Als je een rode roos hebt gezien die niet gekust was door de dauw Dan heb je een beeld van mij zonder jou gezien Kun je je de hemel voorstellen zonder zingende engelen Of een stille zondagmorgen zonder luidende kerkklokken Als je hebt gezien hoe het hart van een kind in tweeën breekt Dan heb je een beeld van mij zonder jou gezien Kun je je de hemel voorstellen zonder zingende engelen Of een stille zondagmorgen zonder kerkklokken die luiden Als je hebt gezien hoe het hart van een kind in tweeën breekt Dan heb je een foto van mij zonder jou gezien