Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vern gosdin Songtekst: alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vern gosdin - alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vern gosdin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vern gosdin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alone .

Origineel

Alone at a table for two, alone waiting for you I ordered the wine like so many times before Then a chill crawled all over me My God, this is how it would be If you, just didn't love me, any more I never knew, how much I loved you Until I sat here all by myself You know, you control my heart and my soul There'll never be anyone else So don't be surprised at these tears in my eyes It's a feeling I've never known Now I can see, I was never meant to be alone Alone, I'd never stand tall, alone, I'd be nothing at all Your empty chair nearly scared me to death And then, you walked through that door And my heart, started beating once more Oh, please, don't ever leave me here like this I never knew, how much I loved you Until I sat here all by myself You know you control, my heart and my soul There'll never be anyone else So don't be surprised at these tears in my eyes It's a feeling, I've never known Now I can see I was never meant to be alone It's a feeling I've never known Now I can see, I was never meant to be alone Oh, now I can see, I never want to be alone

 

Vertaling

Alleen aan een tafel voor twee, alleen wachtend op jou Ik bestelde de wijn zoals zo vaak eerder Toen kwam er een rilling over me heen Mijn God, dit is hoe het zou zijn Als je gewoon niet meer van me zou houden Ik heb nooit geweten, hoeveel ik van je hield Tot ik hier helemaal alleen zat Weet je, jij beheerst mijn hart en mijn ziel Er zal nooit iemand anders zijn. Dus wees niet verbaasd over deze tranen in mijn ogen Het is een gevoel dat ik nooit gekend heb Nu kan ik zien dat ik nooit voorbestemd was om alleen te zijn Alleen, zou ik nooit groot zijn, alleen, zou ik helemaal niets zijn Je lege stoel joeg me bijna de stuipen op het lijf En toen, liep je door die deur En mijn hart, begon weer te kloppen Oh, alsjeblieft, laat me hier nooit zo achter Ik heb nooit geweten, hoeveel ik van je hield Tot ik hier helemaal alleen zat. Je weet dat je mijn hart en ziel beheerst. Er zal nooit iemand anders zijn Dus wees niet verbaasd over deze tranen in mijn ogen Het is een gevoel, dat ik nooit gekend heb Nu kan ik zien dat ik nooit voorbestemd was om alleen te zijn Het is een gevoel dat ik nooit gekend heb Nu zie ik dat ik nooit voorbestemd was om alleen te zijn Oh, nu zie ik het, ik wil nooit alleen zijn