Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vern gosdin Songtekst: woman (sensuous woman)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vern gosdin - woman (sensuous woman) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van woman (sensuous woman)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vern gosdin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vern gosdin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals woman (sensuous woman) .

Origineel

Woman, sensuous woman You control the world I'm living in Woman, sensuous woman Release my body and let me live again Step by step you taught me easy lovin' Night by night you caught me in your web My self control was overruled by passion Now I couldn't see the heartache up ahead Woman, sensuous woman You control the world I'm living in Woman, sensuous woman Release my body and let me live again Someone true is waiting I should be with her And she don't know I crave your ecstasy But many hearts will break if I don't conquer This lustful spell you've cast over me

 

Vertaling

Vrouw, sensuele vrouw Jij beheerst de wereld waarin ik leef Vrouw, sensuele vrouw Laat mijn lichaam los en laat me weer leven Stap voor stap leerde je me makkelijk vrijen Nacht na nacht ving je me in je web Mijn zelfbeheersing werd overruled door passie Nu kon ik het hartzeer dat voor me lag niet meer zien Vrouw, sensuele vrouw Jij beheerst de wereld waarin ik leef Vrouw, sensuele vrouw Laat mijn lichaam los en laat me weer leven Er wacht een echt iemand op me, ik zou bij haar moeten zijn En ze weet niet dat ik hunker naar jouw extase Maar vele harten zullen breken als ik niet overwin Deze wellustige betovering die je over mij hebt uitgesproken