Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veronica maggio Songtekst: storma tills vi dör

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veronica maggio - storma tills vi dör ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van storma tills vi dör? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veronica maggio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veronica maggio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals storma tills vi dör .

Origineel

[Vers 1] Det jag lärde mig att börja med Måste jag nog börja med sluta med Även om vi kanske skulle vilja ha det bästa kvar Någon har skrivit på min husvägg inatt Nån har skrivit ett namn Önskar att jag hade något att skriva som ett svar [Refräng 1] Ska jag storma tills jag dör? Tills det är allt jag gör? Jag vill alltid ha det bäst kvar Jag vill alltid ha det bästa Men jag vet inte vad det bästa är Jag vill alltid ha det bästa Jag vill alltid ha det bästa kvar Jag vill alltid ha det bästa [Vers 2] Mina kläder lyser vitt i mörkret Det är speglar överallt Vill så gärna bara fråga någon om varför jag är här Kyler ner mig i ett fönster högt upp Känner ingen här Och det påminner mig Jag har alltid haft så dålig karaktär [Refräng 2] Vi ska storma tills vi dör? Tills det är allt vi gör? Jag vill alltid ha det bäst kvar Jag vill alltid ha det bästa Men jag vet inte vad det bästa är Jag vill alltid ha det Jag vill alltid ha det bästa kvar Jag vill alltid ha det bästa Men jag vet inte vad det bästa är Jag vill alltid ha det Jag vill alltid ha det bästa [Outro] Jag vill bara höra en gång till Jag vill bara höra en gång till Jag vill bara höra en gång till när du säger mitt namn

 

Vertaling

[Vers 1] Wat ik geleerd heb om mee te beginnen Ik moet beginnen met te stoppen met Hoewel we misschien willen dat het beste overblijft Iemand schreef op de muur van mijn huis vanavond Iemand schreef een naam Ik wou dat ik iets had om te schrijven als antwoord. [Refrein 1] Zal ik stormen tot ik sterf? Totdat dat alles is wat ik doe? Ik wil altijd het beste overhouden Ik wil altijd het beste Maar ik weet niet wat het beste is Ik wil altijd het beste Ik wil altijd het beste overhouden Ik wil altijd het beste [Vers 2] Mijn kleren schijnen wit in het donker Er zijn overal spiegels Ik wil iemand vragen waarom ik hier ben. Koel me af in een raam hoog boven Ik ken hier niemand. En dat herinnert me eraan Ik heb altijd zo'n slecht karakter gehad [Refrein 2] We gaan stormen tot we sterven? Tot dat alles is wat we doen? Ik wil altijd het beste overhouden Ik wil altijd het beste Maar ik weet niet wat het beste is Ik wil het altijd Ik wil altijd het beste overhouden Ik wil altijd het beste Maar ik weet niet wat het beste is Ik wil het altijd Ik wil altijd het beste [Outro] Ik wil nog één keer horen Ik wil het nog één keer horen Ik wil nog één keer horen wanneer je mijn naam zegt.