Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veronica martell Songtekst: if i'm lucky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veronica martell - if i'm lucky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i'm lucky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veronica martell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veronica martell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i'm lucky .

Origineel

If I'm lucky, You will tell me that you care, That we'll never be apart. If I'm lucky, This will be no light affair, It's forever from the start. If I'm lucky, There'll be moonbeams all around, Shining bright as day. You will hold my hand And you'll understand All I cannot seem to say. If I'm lucky, There will be a time and a place, You'll kiss me, we'll embrace; In that moment, Every wishful dream I ever knew Will come true; If I'm lucky, I will go through the years with you. If I'm lucky, There will be a time and a place, You'll kiss me, we'll embrace; In that moment, Every wishful dream I ever knew Will come true; If I'm lucky, I will go through the years with you.

 

Vertaling

Als ik geluk heb, zul je me zeggen dat je om me geeft, Dat we nooit gescheiden zullen zijn. Als ik geluk heb, zal dit geen luchtige affaire zijn, Het is voor altijd vanaf het begin. Als ik geluk heb, Zullen er overal maanstralen zijn, Schijnend helder als de dag. Je zult mijn hand vasthouden En je zult begrijpen Alles wat ik niet lijkt te kunnen zeggen. Als ik geluk heb, zal er een tijd en een plaats zijn, Je zult me kussen, we zullen elkaar omhelzen; Op dat moment, Elke wensdroom die ik ooit gekend heb Zal uitkomen; Als ik geluk heb, zal ik de jaren met jou doorkomen. Als ik geluk heb, zal er een tijd en een plaats zijn, Je zult me kussen, we zullen elkaar omhelzen; Op dat moment, Elke wensdroom die ik ooit gekend heb Zal uitkomen; Als ik geluk heb, zal ik de jaren met jou doorkomen.