Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vertical horizon Songtekst: answer me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vertical horizon - answer me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van answer me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vertical horizon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vertical horizon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals answer me .

Origineel

It seems you're feeling down You don't know how long But you know you don't like it Lost in your room It seems you're feeling tired You don't know what from One too many parties Makeup hides the wounds [Chorus] Answer me Giving up won't get you out Can't you hear me Come and leave this room of doubt Answer me It seems you're feeling scared You don't know how come Hiding in the shadows Praying for the sun [Chorus] It seems you're feeling old You don't know how long Holding on to memories Waiting for the song [Chorus]

 

Vertaling

Het lijkt erop dat je je down voelt Je weet niet hoe lang Maar je weet dat je het niet leuk vindt Verloren in je kamer Het lijkt erop dat je je moe voelt Je weet niet waar van Teveel feestjes Make-up verbergt de wonden [refrein] Antwoord mij Opgeven zal je er niet uit krijgen Kun je me niet horen Kom en verlaat deze kamer van twijfel Geef antwoord. Het lijkt erop dat je bang bent Je weet niet hoe het komt. Je verstoppen in de schaduw Biddend voor de zon [refrein] Het lijkt erop dat je je oud voelt Je weet niet hoe lang Vasthouden aan herinneringen Wachtend op het lied [Chorus]