Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vertical horizon Songtekst: best i ever had

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vertical horizon - best i ever had ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best i ever had? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vertical horizon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vertical horizon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best i ever had .

Origineel

So you sailed away Into a gray sky morning. Now I'm here to stay, Love can be so boring. Nothing quite the same now, I just say your name now. But its not so bad, You're only the best I ever had. You don't want me back. You're just the best I ever had. So you stole my world, Now I'm just a phony. Remembering the girl Leaves me down and lonely. Sending in the weather Make yourself feel better. But it's not so bad, You're only the best I ever had. You don't need me back. You're just the best I ever had. And it may take some time To patch me up inside. But I can't take it So I run away and hide. And I may find in time That you were always right. You're always right. So you sailed away, Into a gray sky morning. Now I'm here to stay, Love can be so boring. What was it you wanted? Could it be you're haunted? But its not so bad, You're only the best I ever had. I don't want you back. You're just the best I ever had. The best I ever had. Best I ever had.

 

Vertaling

Dus je zeilde weg In een grijze hemel morgen. Nu ben ik hier om te blijven, Liefde kan zo saai zijn. Niets is meer hetzelfde nu, Ik zeg alleen je naam nu. Maar het is niet zo slecht, Je bent alleen de beste die ik ooit had. Je wilt me niet terug. Je bent gewoon de beste Ik ooit had. Dus je hebt mijn wereld gestolen, Nu ben ik gewoon een nepper. Remembering the girl Maakt me down en eenzaam. Het weer insturen Laat jezelf beter voelen. Maar het is niet zo slecht, Je bent alleen de beste die ik ooit had. Je hebt me niet terug nodig. Je bent gewoon de beste Ik ooit had. En het kan enige tijd duren om me van binnen op te lappen. Maar ik kan het niet verdragen Dus ik ren weg en verstop me. En misschien kom ik er met de tijd achter dat je altijd gelijk had. Je hebt altijd gelijk. Dus je zeilde weg, naar een grijze hemel morgen. Nu ben ik hier om te blijven, Liefde kan zo saai zijn. Wat was het dat je wilde? Zou het kunnen dat je achtervolgd bent? Maar het is niet zo slecht, You're only the best Ik ooit had. Ik wil je niet terug. Je bent gewoon de beste I ever had. De beste die ik ooit had. Beste die ik ooit had.