Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veruca salt Songtekst: alternica

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veruca salt - alternica ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alternica? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veruca salt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veruca salt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alternica .

Origineel

I made it I made it back Just in time to hear the engines die I made it I made it back Long enough to sail across your sky Now I’m home I’m home I’m home Dislocated Complicated everything When it was so simple to love you I hate it I hated that How you opened up the skies for us And we fell through Stepping over bodies I can’t find you Now I’m home I’m home I’m home This is Alternica Desert and the plains And the ocean waves Oh brave Alternica Remember what you know And you’re not alone All hail Alternica What you were is gone And we’re going, going And in the end it comes around Comes around again And in the end it comes around Comes around again And in the end it comes around Comes around again And in the end it comes around Comes around again

 

Vertaling

Ik heb het gehaald. Ik heb het terug gehaald. Net op tijd om de motoren te horen stoppen. Ik heb het gehaald. Ik ben terug Lang genoeg om door je lucht te varen Nu ben ik thuis ben ik thuis ik ben thuis Ontwricht Alles gecompliceerd Toen het zo simpel was om van je te houden haatte ik het Ik haatte dat Hoe je de hemel voor ons opende En we vielen erdoorheen Stappend over lichamen Ik kan je niet vinden. Now I'm home ben ik thuis Ik ben thuis. Dit is Alternica De woestijn en de vlaktes En de golven van de oceaan Oh dappere Alternica Onthoud wat je weet En je bent niet alleen Allen heil Alternica Wat je was is weg En we gaan, gaan En op het einde komt het rond Komt weer terug En uiteindelijk komt het Komt weer rond And in the end it comes around Komt het weer rond And in the end it comes around Comes around again