Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veruca salt Songtekst: break up song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veruca salt - break up song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break up song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veruca salt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veruca salt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break up song .

Origineel

I crawl out of sight for you dear I melt with the night I disappear I won't have more fun with you Never get drunk with you I've let you go for good I pulled it apart for you dear I wait for my heart to shift gear I'll never sleep late with you Never get baked with you I'll let you down for good I'll never go back to you Never shoot smack with you I'll let you go for good I'll let you go for good I'll let you go...

 

Vertaling

Ik kruip uit het zicht voor jou lieverd Ik smelt met de nacht dat ik verdwijn Ik zal geen plezier meer met je hebben Nooit meer dronken worden met jou Ik heb je voorgoed losgelaten Ik heb het uit elkaar getrokken voor jou lieverd ik wacht tot mijn hart in een andere versnelling schakelt Ik zal nooit meer met je uitslapen Nooit gebakken worden met jou Ik laat je voorgoed in de steek Ik ga nooit meer terug naar jou Nooit smack met je schieten Ik laat je voorgoed gaan Ik laat je voorgoed gaan Ik laat je gaan...