Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veruca salt Songtekst: disconnected

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veruca salt - disconnected ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disconnected? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veruca salt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veruca salt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disconnected .

Origineel

Disconnected, it's the way that I wanted it to be The Cult Electric is my favorite record of the week Cause I'm not feeling sweet But I can't say that when everyone is so judgmental And I can't play back all the times when you were gentle Cause even you can't be true It's astounding what love can do to a city Laurel Canyon was the best place for you and me to be I chose the curtains and I dreamed a dream of domesticity What a freak you made of me Now I'm on Zoloft because you told me I was crazy And I won't jump cause now I know you'd never catch me And I can't leave you because you swore you'd never let me But even you, talk shit too It's January when I jumped the fence of your backyard Finish the fairy tale that you weren't drunk enough to start It's kind of scary when your lover leaves you for a movie star But I'm still in the dark But you have trained to watch my back and drop my standards And you have shamed me since the first time you were with her And you can't make me love your band or buy your records Cause you have tainted my respect for your adventures And you will never have the chance to trace my features And you will never make me feel like such a loser And you can have the past cause I'm in love with the future I'm in love with the future And I have met a boy Who makes you look so shallow (I'm in love with the future) And there is so much time And so much space to travel (I'm in love with the future) And I will make the climb and I will kiss the gravel (I'm in love with the Future) (Touch the sky) (It's kinda scary) And I will kiss the gravel (I'm in love with the future) (Touch the sky) (It's kinda scary) And I will kiss the gravel I'll touch the sky I'll touch the sky Watch me.. Watch me I'll touch the sky I'll touch...

 

Vertaling

Ontkoppeld, het is de manier waarop ik wilde dat het zou zijn The Cult Electric is mijn favoriete plaat van de week Cause I'm not feeling sweet But I can't say that when everyone is so judgemental And I can't play back all the times when you were gentle Cause even you can't be true Het is verbazend wat liefde met een stad kan doen Laurel Canyon was de beste plek voor jou en mij om te zijn Ik koos de gordijnen en droomde een droom van huiselijkheid Wat een freak heb je van me gemaakt Nu slik ik Zoloft omdat jij zei dat ik gek was En ik spring niet want nu weet ik dat je me nooit vangt En ik kan je niet verlaten omdat je gezworen hebt dat je me nooit zou laten gaan Maar zelfs jij, praat ook onzin Het is januari toen ik over het hek van je achtertuin sprong Maak het sprookje af dat je niet dronken genoeg was om te beginnen. Het is best eng als je geliefde je verlaat voor een filmster. Maar ik ben nog steeds in het donker Maar je hebt me getraind om op me te letten en mijn normen te laten vallen En je hebt me beschaamd sinds de eerste keer dat je met haar was En je kunt me niet van je band laten houden of je platen laten kopen Want je hebt mijn respect voor je avonturen bezoedeld En je zal nooit de kans krijgen om mijn trekken te volgen En je zult me nooit zo'n loser laten voelen En je mag het verleden hebben want ik ben verliefd op de toekomst Ik ben verliefd op de toekomst En ik heb een jongen ontmoet Die jou zo oppervlakkig laat lijken. Ik ben verliefd op de toekomst. And there is so much time En zoveel ruimte om te reizen. Ik ben verliefd op de toekomst. En ik zal de klim maken en ik zal het grind kussen (ik ben verliefd op de toekomst) (Touch the sky) (It's kinda scary) And I will kiss the gravel (Ik ben verliefd op de toekomst) (Touch the sky) (It's kinda scary) And I will kiss the gravel Ik zal de hemel aanraken Ik raak de hemel aan Kijk naar mij... Kijk naar mij Ik zal de hemel aanraken Ik raak...