Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veruca salt Songtekst: the light behind your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veruca salt - the light behind your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the light behind your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veruca salt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veruca salt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the light behind your eyes .

Origineel

This is somewhere I've never been This is someplace I've never cried This is somewhere I've seen a light behind in your eyes Heaven's ashtray is our TV Can't give up when there's truth in sight Taking back all the injuries The light behind your eyes Hell is no place for you and me Cut your heart out to save my life This is something I am meant to see The light behind your eyes The light behind your eyes It's nice to see your shine Because the light I see is mine

 

Vertaling

Dit is ergens waar ik nog nooit geweest ben Dit is een plek waar ik nog nooit gehuild heb Dit is ergens waar ik een lichtje in je ogen heb gezien Heaven's ashtray is our TV Can't give up when there's truth in sight Taking back all the injuries Het licht achter je ogen De hel is geen plaats voor jou en mij Snij je hart eruit om mijn leven te redden Dit is iets wat ik moet zien Het licht achter je ogen Het licht achter je ogen Het is fijn om je glans te zien Want het licht dat ik zie is van mij