Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: veruca salt Songtekst: twinstar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: veruca salt - twinstar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twinstar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van veruca salt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van veruca salt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twinstar .

Origineel

Flying, when all I want to do is die Feels like you're flying Oh God, I wish that I could fly You want to lift me up But you don't know, and you don't see I'm stuck in my ways Stuck in my ways Breathing, when all I want to do is drown You keep on breathing and I keep on sinking down You want to lift me up But you don't know, and you don't see I'm stuck in my ways Stuck in my ways I'm stuck in my ways You want to lift me up But you don't know, and you don't see I'm stuck in my ways Stuck in my ways I'm stuck in my ways I'm stuck in my ways

 

Vertaling

Vliegen, als ik alleen maar wil sterven Het voelt alsof je vliegt Oh God, ik wou dat ik kon vliegen Je wilt me optillen Maar je weet het niet, en je ziet het niet Ik zit vast in mijn gewoontes Vast in mijn gewoontes Ademen, terwijl ik alleen maar wil verdrinken Jij blijft ademen en ik blijf maar naar beneden zinken Je wilt me omhoog tillen Maar je weet het niet, en je ziet het niet Ik zit vast in mijn gewoontes Vast in mijn gewoontes Ik zit vast in mijn gewoontes You want to lift me up Maar je weet het niet, en je ziet het niet Ik zit vast in mijn gewoontes Stuck in my ways Ik zit vast in mijn gewoontes Ik zit vast op mijn manier