Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vic chesnutt Songtekst: flirted with you all my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vic chesnutt - flirted with you all my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flirted with you all my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vic chesnutt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vic chesnutt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flirted with you all my life .

Origineel

I am a man. I am self aware. Everywhere I go, you're always right there with me. I flirted with you all my life Even kissed you once or twice To this day I swear it was nice. But clearly, I was not ready. When you touched a friend of mine, I thought I would loose my mind. But I found out with time, That really, i was not ready. No, No Oh death, oh death, oh death. Really, I'm not ready. Of death you hinder me. Death makes those dear to me. Tease me with your sweet relief. You're cool, and you are constant. When my mom was cancer sick, She fought but then succumb to it. But you made her beg for it, Lord Jesus, please, I'm ready. Oh death, oh death, oh death. Really I'm not ready. No no. Oh death, oh death, oh death. Clearly I'm not ready.

 

Vertaling

Ik ben een man. Ik ben me bewust van mezelf. Overal waar ik ga, ben jij altijd bij me. Ik heb mijn hele leven met je geflirt Ik heb je zelfs één of twee keer gekust Tot op de dag van vandaag zweer ik dat het fijn was. Maar ik was er duidelijk nog niet klaar voor. Toen je een vriend van me aanraakte, dacht ik dat ik gek zou worden. Maar ik kwam er met de tijd achter, dat ik er echt niet klaar voor was. Nee, nee. Oh dood, oh dood, oh dood. Echt, ik ben er niet klaar voor. Van de dood belemmer je me. De dood maakt die dierbaar voor mij. Plaag me met je zoete opluchting. Je bent cool, en je bent constant. Toen mijn moeder kanker had, Ze vocht, maar bezweek er toen aan. Maar U liet haar er om smeken, Here Jezus, alstublieft, ik ben er klaar voor. Oh dood, oh dood, oh dood. Echt ik ben er niet klaar voor. Nee, nee. Oh dood, oh dood, oh dood. Het is duidelijk dat ik niet klaar ben.