Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vic chesnutt Songtekst: rabbit box

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vic chesnutt - rabbit box ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rabbit box? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vic chesnutt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vic chesnutt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rabbit box .

Origineel

while I was still in elementary school I discovered Daddy's tools and amassed a small pile, of scrap lumber and I built a rabbit box and i set it facing north but i caught a possum and a kitten both of which were a bitch to set free cause I thought they were going to bite me but we all three escaped safely well once I took my single shotgun and put on my camouflage and hid in the neighbour's pasture by the little cow pond and finally after a long time a bunch of doves flew by and landed in a huddle on the power line and so I aimed with an eagle's eye and fired but it was two pigeons that fell like bean bags into the weeds well they sure looked like doves to me

 

Vertaling

toen ik nog op de lagere school zat ontdekte ik papa's gereedschap en verzamelde een kleine stapel, van sloophout en ik bouwde een konijnendoos en ik zette hem op het noorden maar ik ving een buidelrat en een poesje die allebei moeilijk vrij te krijgen waren want ik dacht dat ze me zouden bijten. maar we zijn alle drie veilig ontsnapt. Nou, toen ik mijn jachtgeweer pakte... en trok mijn camouflage aan en verstopte ons in de wei van de buren bij de kleine koeienvijver en eindelijk na een lange tijd vloog er een groep duiven voorbij en landden in een groepje op de elektriciteitskabel en dus richtte ik met het oog van een adelaar en vuurde maar het waren twee duiven die als bonenzakken in het onkruid vielen Nou, ze leken wel op duiven voor mij.