Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vic chesnutt Songtekst: styrofoam

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vic chesnutt - styrofoam ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van styrofoam? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vic chesnutt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vic chesnutt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals styrofoam .

Origineel

Emotion drains Like the contents of a cooler My thorax is Styrofoam I'm a cheap spent shell And a bio hazard Grind me up then mail me away Maybe transmogrified I'll be satisfied That finally at long last I'm harmless It is simply so It's my chemical makeup I slough it off every 28 days So raise your hand And ask yourself a question But make it the powerful one And if you answer by rote And pap comes from your throat Just tidy up and think of me in pieces Yeah, the lousy poet in me can't lie no more And the warrior in me Has gone and died before And that hard, handsome Olympian Was forced to retire So dig out the films And all those yellowed clippings Do them up then stash them for good Then raise your hand And ask yourself a question But make it the powerful one

 

Vertaling

Emoties lopen leeg Als de inhoud van een koelbox Mijn borstkas is van piepschuim Ik ben een goedkoop omhulsel En een biologisch gevaar Vermaal me en stuur me dan weg Misschien getransformeerd zal ik tevreden zijn Dat ik eindelijk onschadelijk ben Het is gewoon zo Het is mijn chemische samenstelling Ik verwijder het elke 28 dagen Dus steek je hand op En stel jezelf een vraag Maar maak er een krachtige van En als je uit het hoofd antwoordt En er pap uit je keel komt Ruim het gewoon op en denk aan mij in stukjes Ja, de waardeloze dichter in mij kan niet meer liegen En de krijger in mij Is al eerder gegaan en gestorven En die harde, knappe Olympiër Was gedwongen met pensioen te gaan Dus haal de films tevoorschijn En al die vergeelde knipsels Maak ze in orde en berg ze dan voorgoed op Steek dan je hand op En stel jezelf een vraag Maar maak er een krachtige van