Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vic chesnutt Songtekst: when i ran off and left her

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vic chesnutt - when i ran off and left her ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when i ran off and left her? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vic chesnutt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vic chesnutt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when i ran off and left her .

Origineel

When I ran off and left her She wasn't holding a baby She was holding a bottle And a big grudge against me I tried to learn from the psychiatrist How to stay calm and minimize risk But I should've kept all those appointments I'm gonna need em I'm coming disjointed When I ran off and left her I didn't look backwards Till I was halfway to Chattanooga On the Atlanta connector That's when I started flashing On the little things that she did All her little sayings and I started to wig I should've kept all those appointments I'm gonna need em I'm coming disjointed

 

Vertaling

Toen ik wegliep en haar achterliet hield ze geen baby vast. Ze hield een fles vast En een grote wrok tegen mij. Ik probeerde van de psychiater te leren Hoe kalm te blijven en het risico te minimaliseren Maar ik had me aan al die afspraken moeten houden. Ik zal ze nodig hebben ik kom onsamenhangend Toen ik wegliep en haar achterliet keek ik niet achterom Tot ik halverwege Chattanooga was. Op de Atlanta connector That's when I started flashing Op de kleine dingen die ze deed Al haar kleine gezegden en ik begon te piekeren I should've kept all those appointments I'm gonna need em I'm coming disjointed