Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vic damone Songtekst: longing for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vic damone - longing for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van longing for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vic damone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vic damone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals longing for you .

Origineel

[Chorus] Longing, longing, longing for you Longing, longing, lonely and blue Daytime, night time, what can I do I just keep on longing for you You said you would love me forever And I put my faith in your vow So why don't you make an endeavor To come and be with me right now [Chorus] You phoned me to come to St. Louis I soon got a bill for the call But after I got to St. Louis You left me and went to St. Paul [Chorus] We spent every cent of my money And then you were gone out of sight Though I should forget you My Honey I'm longing to kiss you tonight Longing, longing, longing for you Longing, longing, lonely and blue Daytime, night time, what can I do I just keep on longing for you I just keep on longing for you.

 

Vertaling

[refrein] Verlangend, verlangend, verlangend naar jou Verlangend, verlangend, eenzaam en blauw Overdag, 's nachts, wat kan ik doen Ik blijf maar naar je verlangen Je zei dat je voor altijd van me zou houden En ik geloof in je belofte Dus waarom doe je geen poging om nu bij me te komen en te zijn [refrein] Je belde me om naar St. Louis te komen Ik kreeg al snel een rekening voor het telefoontje Maar nadat ik in St. Louis was aangekomen verliet je me en ging naar St. Paul [refrein] We gaven elke cent van mijn geld uit En toen was je uit het zicht verdwenen Al zou ik je vergeten, mijn liefste Ik verlang ernaar om je vanavond te kussen Verlangend, verlangend, verlangend naar jou Verlangend, verlangend, eenzaam en blauw Overdag, 's nachts, wat kan ik doen Ik blijf maar naar je verlangen Ik blijf maar naar je verlangen.