Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vic damone Songtekst: the end of a love affair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vic damone - the end of a love affair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the end of a love affair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vic damone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vic damone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the end of a love affair .

Origineel

So I walk a little too fast, and I drive a little too fast, And I'm reckless it's true, but what else can you do At the end of a love affair? So I talk a little too much, and I laugh a little too much, And my voice is too loud when I'm out in a crowd, So that people are apt to stare. Do they know, do they care, that it's only That I'm lonely, and low as can be? And the smile on my face isn't really a smile at all. So I smoke a little too much, and I joke a little too much, And the tunes I request are not always the best, But the ones where the trumpets blare. So I go at a maddening pace, and I pretend that it's taking his place, But what else can you do at the end of a love affair?

 

Vertaling

Dus ik loop een beetje te snel, en ik rij een beetje te snel, En ik ben roekeloos het is waar, maar wat kan je anders doen Aan het einde van een liefdesrelatie? Dus ik praat een beetje te veel, en ik lach een beetje te veel, En mijn stem is te luid als ik in een menigte ben, zodat mensen geneigd zijn te staren. Weten ze, kan het ze schelen, dat het alleen is dat ik eenzaam ben, en zo laag als maar kan? En de glimlach op mijn gezicht is eigenlijk helemaal geen glimlach. Dus ik rook een beetje te veel, en ik maak een beetje te veel grapjes, En de deuntjes die ik vraag zijn niet altijd de beste, maar degene waar de trompetten op schallen. Dus ik ga in een gek tempo, en ik doe alsof ik zijn plaats inneem, Maar wat kun je anders doen aan het einde van een liefdesaffaire?