Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e matheus Songtekst: acabou de me perder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e matheus - acabou de me perder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van acabou de me perder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals acabou de me perder .

Origineel

Quanto tempo essa história entre nós dois e você não. decidiu. Só que vejo o nosso filme que passou e o amor não. existiu. Quero acreditar que o que você me diz é verdade e. tem valor. Não precisa me enganar fazer pensar, que é puro o seu. amor. O que aconteceu com a gente foi paixão,. Na verdade mudou dentro do seu coração,. Resolveu fazer da vida o que bem quis. Vá embora eu sem você sou mais feliz. O meu amor não é brinquedo pra ser usado por você,. Se você não valoriza o que eu sinto é melhor me. esquecer. Não adianta vir atrás pedindo pra eu perdoar você. Eu perdôo mas te digo não da mais,. Acabou de me perder. O que aconteceu com a gente foi paixão na verdade mudou. dentro do seu coração. Resolveu fazer da vida o que bem quis. Vá embora eu sem você sou mais feliz. O meu amor não é brinquedo pra ser usado por você,. Se você não valoriza o que eu sinto é melhor me. esquecer. Não adianta vir atrás pedindo pra eu perdoar você. Eu perdôo mas te digo não da mais,. Acabou de me perder. Eu perdôo mas te digo não da mais,. Acabou de me perder

 

Vertaling

Hoe lang dit verhaal tussen ons tweeën en jou niet heeft geduurd. besloten. Alleen zie ik onze film die voorbij is en liefde bestond niet. Ik wil geloven dat wat je me vertelt waar is en waarde heeft. Je hoeft me niet wijs te maken dat je liefde puur is. Wat er met ons gebeurde was passie. De waarheid is veranderd in je hart. Je besloot om met het leven te doen wat je wilde. Ga weg, ik ben gelukkiger zonder jou. Mijn liefde is geen speelgoed dat door jou gebruikt kan worden. Als je niet waardeert wat ik voel, kun je me beter vergeten. Het heeft geen zin om terug te komen en te vragen of ik je kan vergeven. Ik vergeef je, maar ik kan het niet meer. Je bent me net kwijt. Wat er met ons gebeurde was dat de passie echt veranderde in je hart. Je hebt besloten om met het leven te doen wat je wilt. Ga weg, ik ben gelukkiger zonder jou. Mijn liefde is geen speelgoed dat door jou gebruikt kan worden. Als je niet waardeert wat ik voel, kun je me beter vergeten. Het heeft geen zin om terug te komen en te vragen of ik je kan vergeven. Ik vergeef je, maar ik kan het niet meer. Je bent me net kwijt. Ik vergeef je, maar ik zeg je dat ik het niet meer kan. Je bent me net kwijt.