Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e matheus Songtekst: chego, choro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e matheus - chego, choro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chego, choro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chego, choro .

Origineel

Ah eu chego choro. Dou birra por causa de você. Ah eu sofro e choro. Não é mole não é pra valer. Quero demais ficar, com você. Basta só você querer, manda um sinal pra mim. Essa loucura não é ilusão. Mas se estou louco foi esta paixão que me deixou. Assim. Não me deixa assim se graça. Tô querendo tanto o seu calor. Chega disso não me maltrata. Quero tanto seu amor. Ah eu chego choro. Dou birra por causa de você 2x. Ah eu sofro e choro. Não é mole não é pra valer. Não me deixa assim se graça. Tô querendo tanto o seu calor. Chega disso não me maltrata. Quero tanto seu amor. Ah eu chego choro. Dou birra por causa de você 2x. Ah eu sofro e choro. Não é mole não é pra valer

 

Vertaling

Ik huil al genoeg. Ik heb driftbuien vanwege jou. Ah ik lijd en huil. Het is niet makkelijk, het is niet echt. Ik wil te graag blijven, bij jou. Het is genoeg dat je wilt, stuur me een teken. Deze waanzin is geen illusie. Maar als ik gek ben, was het deze passie die mij maakte. Zoals dit. Laat me niet zo achter. Ik wil je warmte zo graag. Genoeg hiervan, mishandel me niet. Ik wil je liefde zo graag. Ah ik krijg er genoeg van om te huilen. Ik heb twee keer driftbuien vanwege jou. Ah ik lijd en huil. Het is niet makkelijk, het is echt. Laat me niet zo in de steek. Ik wil je warmte zo graag. Genoeg hiervan, mishandel me niet. Ik wil je liefde zo graag. Ah ik huil. Ik heb twee keer driftbuien vanwege jou. Ah ik lijd en huil. Het is niet makkelijk, het is niet echt