Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e matheus Songtekst: ê paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e matheus - ê paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ê paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ê paixão .

Origineel

Chamou-lhe, pela primeira vez ontem. Finalmente encontraram uma falta parte de mim. Sentiu-se tão perto mas você estava longe. Deixou-me sem nada para dizer. Derramei uma lágrima,. Porque estou sentindo sua falta. Ainda me sinto bem o suficiente para sorrir. Garota, eu penso em você todos os dias agora. Houve um tempo que eu não tinha certeza. Mas você acalmou minha mente. Não há duvida, você está em meu coração agora. . Como chegamos aqui?. Eu costumava te conhecer tão bem. Como chegamos aqui?. Bem, eu costumava te conhecer tão bem. Eu acho que sei. Eu acho que sei. Tem algo que eu vejo em você. Isso pode me matar. Eu quero que seja verdade.

 

Vertaling

Ik heb het gisteren voor de eerste keer gemeld. Eindelijk een ontbrekend deel van mij gevonden. Het voelde zo dichtbij, maar je was ver weg. Je liet me niets te zeggen. Ik heb een traan gelaten. Omdat ik je mis. Ik voel me nog goed genoeg om te lachen. Meisje, ik denk nu elke dag aan je. Er was een tijd dat ik niet zeker was. Maar je hebt mijn geest gekalmeerd. Geen twijfel mogelijk, je zit nu in mijn hart... Hoe zijn we hier gekomen? Ik kende je vroeger zo goed. Hoe zijn we hier gekomen? Nou, ik kende je vroeger zo goed. Ik denk dat ik het weet. Ik denk dat ik het weet. Er is iets wat ik in je zie. Dit kan mijn dood worden. Ik wil dat het waar is.