Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e matheus Songtekst: moletom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e matheus - moletom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moletom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moletom .

Origineel

Na janela eu vejo a chuva cair. E lembro de você aqui. Com aquela roupa de dormir. Falando que eu sou tudo. O que sempre quis. E aquele dia em que acordei, e não te vi. Depois eu nunca mais sorri. Carrego um peso teu. Guardei todos os presentes que me deu. Peguei seu moletom. Coloquei um som. Tudo pra lembrar. Daquele tempo que era bom. A cor do batom. Sua blusa marrom. Pra ver você sorrir. Desafinava pra sair do tom

 

Vertaling

Bij het raam kijk ik hoe de regen valt. En ik herinner me jou hier. In die nachtjapon Zeggen dat ik alles ben Wat je altijd al wilde. En die dag werd ik wakker en ik zag je niet. Daarna heb ik nooit meer gelachen. Ik draag jouw gewicht. Ik heb alle cadeaus gehouden die je me gaf. Ik nam je sweatshirt. Ik zet een stereo aan. Alles om te onthouden. De tijd toen het goed was. De kleur van je lippenstift. De kleur van je bruine trui Om je te zien lachen Uit de toon om uit de toon te vallen