Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e matheus Songtekst: romeu e julieta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e matheus - romeu e julieta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van romeu e julieta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals romeu e julieta .

Origineel

É verdade, cansei.. Deixa pra lá. Não sei ficar me humilhando não.. Basta só olhar então. Entendo é demais pro meu coração.. Me afastei deixei rolar,. Não era pra me apaixonar.. Ninguém entende essa minha paixão,. Tô preferindo a solidão.. Meia noite a saudade traz o vento frio,. Com ela vem a solidão... E um vazio que sinto castigar em mim,. Realidade ou ilusão?. Não quero mais sofrer chorar,. É o meu jeito de amar.. Sempre te amei não deu valor. Vou tirar de mim essa dor.. Não vou mais sofrer, chorar e implorar por alguém... Que não mereceu. Um amor de verdade. Vou pra longe de você. Romeu e Julieta sim. Eu quero viver uma nova história um novo fim.

 

Vertaling

Het is waar, ik werd moe... Laat het gaan. Ik weet niet hoe ik mezelf moet vernederen. Kijk dan. Ik begrijp dat het te veel is voor mijn hart... Ik liet het gewoon gaan. Het was niet de bedoeling dat ik verliefd zou worden... Niemand begrijpt mijn passie. Ik verkies de eenzaamheid... Om middernacht brengt verlangen een koude wind. Dat brengt eenzaamheid met zich mee... En een leegte die ik voel straffen. Realiteit of illusie? Ik wil niet meer huilend lijden. Het is mijn manier van liefhebben... Ik heb altijd van je gehouden, maar je waardeerde het niet. Ik zal deze pijn van me afnemen... Ik zal niet langer lijden, huilen en smeken om iemand... Die het niet verdiende. Een echte liefde. Ik ga bij je weg. Romeo en Julia, ja. Ik wil een nieuw verhaal beleven, een nieuw einde.