Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e matheus Songtekst: vida boa (toc toc)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e matheus - vida boa (toc toc) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vida boa (toc toc)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vida boa (toc toc) .

Origineel

Sunga azul, bermudão, óculos escuro. Praia de Copacabana tô bonito e não tô duro. Gelo de água de coco, uísque antigo pra caramba. Debaixo do guarda sol. Tem sertanejo e tem samba (2x). Já cansei, já falei. Te curtia de verdade. Você vivia me cobrando. Quero minha liberdade. Vida boa a beira mar. Só marquinha de biquíni. Já vou botar pra moer. Dá close na vitrine (2x). Toc Toc Toc Toc Toc. Pego o celular na mão. E é pra ver quem tá ligando. Toc Toc Toc Toc Toc. É claro que é você. Tô na praia, tô de boa. Nunca mais vou te atender. (2 X )

 

Vertaling

Blauwe broek, blauwe broek, donkere bril. Copacabana strand. Ik ben mooi en ik ben niet hard. Kokoswater ijs, whisky zo oud als de hel. Onder de paraplu. Er is sertanejo en er is samba (2x). Ik heb er genoeg van, ik heb het gezegd. Ik vond je vroeger echt leuk. Je viel me altijd lastig. Ik wil mijn vrijheid. Goed leven aan zee Alleen bikinilijn. Ik ga mijn grind op Sluit het venster (2x) Klop, klop, klop. Ik heb mijn mobieltje in mijn hand. En ik wil zien wie er belt Klop, klop, klop. Natuurlijk ben jij het. Ik ben op het strand, ik ben cool. Ik zal je telefoon nooit meer opnemen. (2 X )