Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e renato Songtekst: te quero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e renato - te quero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te quero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e renato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e renato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te quero .

Origineel

Já faz tempo que eu te quero. Mas eu não me desespero. Tudo que eu espero é ter o seu prazer. Sentimento tão profundo. Em nenhum lugar do mundo. Eu senti por um segundo o que eu sinto por você. Sinto falta do seu beijo. Quase morro de desejo. Sonho todo dia poder te amar. Esse amor ficou guardado. Coração apaixonado, só tá esperando pelo seu amor. Não demora vem correndo. Que eu to te querendo. Coração batendo forte nesse peito meu. Eu te quero noite e dia. Vê se não judia vem pra mim vida. Pelo amor de Deus

 

Vertaling

Het is lang geleden dat ik je wilde. Maar ik wanhoop niet. Het enige wat ik hoop is dat je me een plezier doet. Zo'n diep gevoel. "Nergens anders in de wereld... Ik voelde voor een seconde wat ik voor jou voel. Ik mis je kus. Ik sterf bijna van verlangen. Ik droom ervan om elke dag van je te houden. Deze liefde werd bewaard. Verliefd hart, wachtend op jouw liefde. Niet treuzelen, kom rennen. Ik wil jou. Hart klopt sterk in deze borstkas van mij. Ik wil je dag en nacht. Kijk of je niet gewond raakt kom tot mij leven. Voor de liefde van God