Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e renato Songtekst: volta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e renato - volta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van volta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e renato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e renato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals volta .

Origineel

Queria repetir aquela noite de prazer de novo. Um simples flashback já tá bom antes que eu fique doido. Queria me abraçar no seu abraço. E beijar esse seu beijo e sentir de novo. O cheiro do seu corpo. Só pra te avisar a minha vida tá valendo nada sem você. Tudo fica em preto e branco. E quando a gente fica assim tão longe e eu sei lá por que. Queria ter você sempre por perto. Pra apagar esse meu fogo quando ele acender. Volta meu bem me tira desse desespero. Meu corpo ainda exala o seu cheiro. Que ficou em mim só pra me torturar. Volta meu bem me tira desse desespero. Meu corpo ainda espera por seu beijo. Não vejo a hora de você voltar

 

Vertaling

Ik wilde die nacht van genot nog eens herhalen. Een simpele flashback is genoeg voor ik gek word. Ik zou graag in je omhelzing willen kruipen En kus die kus van jou en voel opnieuw. De geur van je lichaam. Gewoon om je te laten weten dat mijn leven niets waard is zonder jou. Alles is zwart en wit. En als we zo ver uit elkaar zijn en ik weet niet waarom. Ik wou dat ik je altijd in de buurt kon hebben. Om dit vuur van mij te doven als het aanwakkert. Kom terug, schatje, haal me uit deze wanhoop. Mijn lichaam ademt nog steeds jouw geur uit. die in me bleef om me te kwellen. Kom terug, mijn liefste, haal me uit deze wanhoop. Mijn lichaam wacht nog steeds op jouw kus. Ik kan niet wachten tot je terugkomt.