Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e vinicius Songtekst: cada segundo com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e vinicius - cada segundo com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cada segundo com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e vinicius! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e vinicius en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cada segundo com você .

Origineel

Tudo aconteceu tão de repente. Fiquei te olhando ali parado em minha frente. Imaginando uma maneira de poder chegar. E te dizer o quanto eu desejava te beijar. Como mágica você olhou pra mim. Se aproximando e também diz estar a fim. Sem perceber então um beijo aconteceu. Meu universo agora é só você e eu. Quero ter pra sempre você do meu lado. Se estou sonhando não quero ser acordado. Mudou minha vida, me fez renascer. Quero aproveitar cada segundo com você

 

Vertaling

Het gebeurde allemaal zo plotseling. Ik bleef maar naar je kijken terwijl je daar voor me stond. Een manier bedenken waarop ik een hand kan uitsteken En je vertellen hoe graag ik je wilde kussen Als bij toverslag keek je naar me dichterbij komen en ook zeggen dat je in de stemming bent. Zonder het te beseffen gebeurde er een kus. Mijn universum is nu alleen jij en ik Ik wil je voor altijd aan mijn zijde hebben. Als ik droom, wil ik niet wakker gemaakt worden. Je hebt mijn leven veranderd, je hebt me herboren. Ik wil van elke seconde met jou genieten