Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor e vinicius Songtekst: pegando o onibus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor e vinicius - pegando o onibus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pegando o onibus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor e vinicius! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor e vinicius en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pegando o onibus .

Origineel

Eu moro aqui,. você mora ai,. estamos tão longe,. será que vai dar certo.. Eu moro aqui,. você mora ai,. estamos tão longe,. será que vai dar certo.. Nessa distância. dá tanta saudade,. porque foi morar,. longe da minha cidade.. Eu te amo.. Você me ama.. A distância não vai impedir.. A minha grana gastei em cartão,. ligando toda noite pra ti.. Tudo por amor.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Eu moro aqui,. você mora ai,. estamos tão longe,. será que vai dar certo.. Nessa distância. dá tanta saudade,. porque foi morar,. longe da minha cidade.. Eu te amo.. Você me ama.. A distância não vai impedir.. A minha grana gastei em cartão,. ligando toda noite pra ti.. Tudo por amor.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Campo Grande é longe,. tô pegando o ônibus pra te encontrar.. Eu tô indo praí,. a saudade apertou e até me fez chorar.. Chegou Motorista?

 

Vertaling

Ik woon hier,... jij woont daar,... we zijn zo ver weg,... zal het lukken... Ik woon hier, jij woont daar, we zijn zo ver weg, zal het lukken... In deze afstand... mis ik je zo erg,... omdat je ging wonen,... weg van mijn stad... Ik hou van je... Je houdt van me... Afstand zal niet stoppen... Ik heb al mijn geld uitgegeven aan kaarten... je elke avond bellen... Alles voor de liefde... Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te ontmoeten... Ik ga erheen, ik mis je en ik huil... Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te vinden... Ik ga erheen, ik mis je en ik huil... Ik woon hier, jij woont daar, we zijn zo ver weg, zal het lukken... In deze afstand... mis ik je zo, waarom ben je gaan wonen,.. weg van mijn stad... Ik hou van je... Je houdt van me... Afstand zal niet stoppen... Ik heb al mijn geld uitgegeven aan kaarten... je elke avond bellen... Alles voor de liefde... Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te ontmoeten... Ik ga erheen, ik mis je en ik huil... Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te vinden... Ik ga die kant op, ik mis je en ik huil. Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te ontmoeten... Ik ga die kant op, ik mis je en ik huil. Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te ontmoeten... Ik ga die kant op, ik mis je en ik huil. Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te ontmoeten... Ik ga die kant op, ik mis je en ik huil. Campo Grande is ver weg, ik neem de bus om je te ontmoeten... Ik ga erheen, ik mis je en ik huil... Bent u hier, chauffeur?