Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor leo Songtekst: bom tudo pra você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor leo - bom tudo pra você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bom tudo pra você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bom tudo pra você .

Origineel

Você é coisa que nunca vi. Um frio que jamais senti. Ainda não acredito que estou aqui. Você, tão linda, sorrindo assim. Na tarde que chega ao fim. É Lua que o céu espera pra sorrir. Acho que nunca amei assim. Acho que nunca amei. Boa noite, meu amor. Durma bem, bons sonhos. Bom tudo pra você. Você, tão linda, sorrindo assim. Na tarde que chega ao fim. É Lua que o céu espera pra sorrir. Acho que nunca amei assim. Acho que nunca amei. Boa noite, meu amor. Durma bem, bons sonhos. Bom tudo pra você

 

Vertaling

Jij bent iets wat ik nog nooit heb gezien. Een kou die ik nog nooit heb gevoeld. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik hier ben. Jij, zo mooi, zo lachend. In de namiddag komt daar een einde aan. Het is de maan die de hemel wacht om te glimlachen. Ik denk niet dat ik ooit zo heb liefgehad. Ik denk niet dat ik ooit heb liefgehad. Goedenacht, mijn liefste. Slaap lekker, zoete dromen. Goedenacht. Jij, zo mooi, zo lachend. In de namiddag komt daar een einde aan. Het is de maan die de hemel wacht om te glimlachen. Ik denk niet dat ik ooit zo heb liefgehad. Ik denk niet dat ik ooit heb liefgehad. Goedenacht, mijn liefste. Slaap lekker, zoete dromen. Goed alles voor jou.