Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor leo Songtekst: fada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor leo - fada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fada .

Origineel

Fada.., fada querida. Dona... da minha vida. Você se foi. Levou meu calor. Você se foi mas não me levou. Lua, lua de encanto. Ouça pra quem eu canto. Ela levou minha magia. Mas ela é minha alegria. Vejo uma luz, uma estrela brilhar. Sinto um cheiro de perfume no ar. Vejo minha fada e sua vara de condão. Tocando meu coração. Refrão:. Madrugada de amor que não vai acabar. Se estou sonhando não quero mais acordar. Minha história linda, meu conto de amor. Algo aqui me diz que essa paixão não é em vão. O meu sentimento é bem mais que uma emoção. Eu espero o tempo que for. Minha fada do amor. vejo uma luz uma estrela brilhar. sinto um cheiro de perfume no ar. vejo minha fada e sua vara de condão. tocando o meu coração. refrão;. refrão:

 

Vertaling

Fee..., fee lieveling. Meesteres... van mijn leven. Je bent weg. Je nam mijn warmte. Je bent weg, maar je hebt me niet meegenomen. Maan, maan van betovering. Luister voor wie ik zing. Ze nam mijn magie weg Maar zij is mijn vreugde Ik zie een licht, een ster die schijnt Ik ruik parfum in de lucht Ik zie mijn fee en haar toverstaf Mijn hart beroerend Refrein. Dageraad van liefde die niet zal eindigen. Als ik droom, wil ik niet wakker worden. Mijn mooie verhaal, mijn liefdesverhaal. Iets hier zegt me dat deze passie niet tevergeefs is. Mijn gevoel is veel meer dan een emotie. Ik wacht zolang als nodig is. Mijn fee van de liefde. ik zie een licht een ster schijnen. ik ruik parfum in de lucht. ik zie mijn fee en haar toverstaf. mijn hart aanraken. refrein;. refrein: