Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor leo Songtekst: quando vi você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor leo - quando vi você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quando vi você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quando vi você .

Origineel

Quando vi você, não tive reação. Sem palavras, fiquei só te olhando. Vi que te amar não era opção. Minha vida estava te chamando. Pouco pra dizer, muito pra sentir. Fui embora sonhando. Quando te liguei, não acreditei. Era a voz do meu anjo falando. Bem mais que um dia imaginei. Era um sonho se realizando. Muito mais que só pensar em mim. Eu estava te amando. Amo você. Entendo seu jeito de ser. Amo você. Me rendo ao vento. Que me leva onde estiver você. Quando te liguei, não acreditei. Era a voz do meu anjo falando. Bem mais que um dia imaginei. Era um sonho se realizando. Muito mais que só pensar em mim. Eu estava te amando. Amo você. Entendo seu jeito de ser. Amo você. Me rendo ao vento. Que me leva onde estiver você

 

Vertaling

Toen ik je zag, had ik geen reactie. Zonder woorden, staarde ik je alleen maar aan. Ik zag dat van je houden geen optie was. Mijn leven riep jou. Weinig te zeggen, veel te voelen. Ik ben weggegaan om te dromen. Toen ik je belde, kon ik het niet geloven. Het was de stem van mijn engel die sprak Veel meer dan ik me ooit had voorgesteld Het was een droom die uitkwam. Veel meer dan alleen de gedachte aan mij. Ik hield van je. Ik hou van je. Ik begrijp hoe je bent. Ik hou van je. Ik geef me over aan de wind. Dat brengt me waar jij ook bent. Toen ik je belde kon ik het niet geloven. Het was de stem van mijn engel die sprak. Veel meer dan ik me ooit had voorgesteld. Het was een droom die uitkwam. Veel meer dan alleen de gedachte aan mij Ik hield van je. Ik hou van je. Ik begrijp hoe je bent. Ik hou van je. Ik geef me over aan de wind Dat brengt me waar jij bent