Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor leo Songtekst: vou pra roça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor leo - vou pra roça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou pra roça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou pra roça .

Origineel

Vou sair do falatório do escritório. Foi uma semana inteira de canseira. Quero só tranqüilidade. To saindo da cidade, vou pro meio do sertão. Meu amor tá do meu lado. O celular ta desligado, só atendo o coração. Refrão:. Vou pra roça, vou pra roça. Vai ter festa no terreiro. Desce o pé, sobe poeira. Não existe saideira. Tira o galo do puleiro. Vou pra roça, vou pra roça. Vai ter festa no terreiro. Violada a noite inteira. Fogo aceso na fogueira. Não precisa de dinheiro

 

Vertaling

Ik stap uit het kantoor geklets. Het is een hele week van uitputting geweest. Ik wil gewoon rust. Ik verlaat de stad, ga naar het midden van de bossen. Mijn liefde is aan mijn zijde. Mijn gsm staat uit, ik luister alleen naar mijn hart. Refrein. Ik ga naar het land, ik ga naar het land. Er zal een feestje in de tuin zijn. Ga liggen, sta op in het stof. Er is niet zoiets als een avondje uit. Haal de haan van de slaapplaats. Ik ga naar het land, ik ga naar het land. Er komt een feest in de tuin. Violada de hele nacht lang. Vuur in het vuur. Je hebt geen geld nodig.