Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor silvester Songtekst: it can't be wrong [slow foxtrot]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor silvester - it can't be wrong [slow foxtrot] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it can't be wrong [slow foxtrot]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor silvester! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor silvester en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it can't be wrong [slow foxtrot] .

Origineel

Wrong Would it be wrong to kiss Seeing I feel like this Would it be wrong to try? Wrong Would it be wrong to stay Here in your arms this way Under this starry sky? If it is wrong Then why were you sent to me Why am I content to be With you forever? So When I need you so much And I have waited so long It must be right It can't be wrong

 

Vertaling

Verkeerd Zou het verkeerd zijn om te kussen Als ik zie dat ik me zo voel Zou het verkeerd zijn om het te proberen? Fout. Zou het verkeerd zijn om te blijven Hier in je armen op deze manier Onder deze sterrenhemel? Als het verkeerd is Waarom ben je dan naar mij gestuurd? Waarom ben ik tevreden om Met jou voor altijd? Zo Als ik je zo hard nodig heb En ik heb zo lang gewacht Het moet goed zijn Het kan niet verkeerd zijn