Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victor ugo Songtekst: aquele alguém

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victor ugo - aquele alguém ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aquele alguém? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victor ugo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victor ugo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aquele alguém .

Origineel

Quanto mais o tempo passa. dá saudade de voce. quando voce me olhava. e não dizia o porque. agora quando eu acordo. e não te vejo do meu lado. fico louco, arrasado. voce e um fomos feitos. pra ficar juntos. porque voce se afastou. porque, voce me enlouquecer. porque, me fazer sofrer. eu sempre quis seu bem. sempre fui aquele alguem. que te quer bem. porque, voce me enlouquecer. porque, me fazer sofrer. eu sempre quis seu bem. Corrigir. sempre fui aquele alguém. que te quer bem

 

Vertaling

Hoe langer de tijd verstrijkt, hoe meer ik je mis. Toen je me aankeek en niet zei waarom. Nu word ik wakker en zie je niet naast me. Ik ben boos. Ik ben er kapot van. Jij en ik waren voor elkaar bestemd. Waarom ben je weggegaan? Waarom heb je me boos gemaakt? Waarom heb je me laten lijden? Ik heb altijd gewild dat het goed met je ging. Ik ben altijd die persoon geweest die van je houdt. Waarom heb je me boos gemaakt? Waarom heb je me laten lijden? Ik heb altijd gewild dat het goed met je ging. Juist. Ik ben altijd die iemand geweest. Die van je houdt.