Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victoria beckham Songtekst: midnight fantasy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victoria beckham - midnight fantasy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van midnight fantasy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victoria beckham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victoria beckham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals midnight fantasy .

Origineel

Its half past twelve and I'm on my own. Putting on some music turn the lights down low. Temperature is rising and I'm in the mood. I'm feeling you what you make me do. I wonder baby do you ever think of me. Would you go for whatever comes naturally. I'm lying here I'm waiting all alone in my bed. Thinking of a way to get in to your head. I'm gonna take you places that you've never been before. I come in to your dreams make you beg for more. I'll hold on to your body I'll give you what you need. Go deeper with me baby I'm your midnight fantasy. I'm gonna take you places that you've never been before. I come in to your dreams make you beg for more. I'll hold on to your body I'll give you what you need. Go deeper with me baby I'm your midnight fantasy. Anything you wanna try I just might. I'll wake you from your sleep we'll go on all night. The things I wanna do when you look me in the eyes. You're taking me higher till the early light. Chorus. Oh holding you close would be nice. But you can't be here tonight. So I'm gonna play with your mind.

 

Vertaling

Het is half één en ik ben alleen. Zet wat muziek op en doe de lichten laag. De temperatuur stijgt en ik ben in de stemming. Ik voel je wat je me laat doen. Ik vraag me af baby denk je wel eens aan mij. Zou je gaan voor wat vanzelf komt. Ik lig hier ik wacht helemaal alleen in mijn bed. Denkend aan een manier om in je hoofd te komen. Ik ga je naar plaatsen brengen waar je nog nooit geweest bent. Ik kom in je dromen en laat je smeken om meer. Ik hou je lichaam vast ik geef je wat je nodig hebt. Ga dieper met me baby ik ben je middernacht fantasie. Ik zal je naar plaatsen brengen waar je nog nooit bent geweest. Ik kom in je dromen en laat je smeken om meer. Ik hou je lichaam vast ik geef je wat je nodig hebt. Ga dieper met me baby ik ben je middernacht fantasie. Alles wat je wilt proberen, zal ik proberen. Ik zal je wakker maken uit je slaap we gaan de hele nacht door. De dingen die ik wil doen als je me in de ogen kijkt. Je neemt me hoger tot het vroege licht. Refrein. Oh je dicht bij je houden zou fijn zijn. Maar je kunt hier vanavond niet zijn. Dus ik ga spelen met je geest.