Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: victoria justice victorious Songtekst: you don't know me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: victoria justice victorious - you don't know me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don't know me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van victoria justice victorious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van victoria justice victorious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don't know me .

Origineel

You think you know. But you don't know me. You think you own me. But you can't control me. You look at me and there's just one thing that you see. So listen to me. Listen to me. You push me back. I push you back. Harder, harder. You scream at me. I scream at you. Louder, L-L-L-L-Louder. I'm dangerous so I'm warning you. Cause you're not afraid of me. And I can't convince you. You don't know me. You think you got me. But you don't get me. You think you want me. But you don't know what you're getting into. There's so much more to me then what you think you see. So listen to me. Just listen to me. You push me back. I push you back. Harder, harder. You scream at me. I scream at you. Louder, L-L-L-L-Louder. I'm dangerous so I'm warning you. But you're not afraid of me. And I can't convince you. You don't know me. And the longer that you stay, the ice is melting. And the pain feels okay, it feels okay (heyy). You push me back. I push you back. You scream at me. I scream at you. Louder x9. You push me back. I push you back. Harder, harder. You scream at me. I scream at you. Louder, L-L-L-L-Louder. I'm dangerous so I'm warning you. But you're not afraid of me. And I can't convince you. I don't have to. I think you know me

 

Vertaling

Je denkt dat je het weet. Maar je kent me niet. Je denkt dat je me bezit. Maar je kunt me niet beheersen. Je kijkt naar me en er is maar één ding dat je ziet. Dus luister naar me. Luister naar me. Je duwt me terug. Ik duw je terug. Harder, harder. Je schreeuwt tegen me. Ik schreeuw tegen je. Luider, L-L-L-Luider. Ik ben gevaarlijk, dus ik waarschuw je. Omdat je niet bang voor me bent. En ik kan je niet overtuigen. Je kent me niet. Je denkt dat je me kent. Maar je krijgt me niet. Je denkt dat je me wilt. Maar je weet niet waar je aan begint. Er is zoveel meer aan mij dan wat je denkt te zien. Dus luister naar me. Luister gewoon naar me. Je duwt me terug. Ik duw je terug. Harder, harder. Je schreeuwt tegen me. Ik schreeuw tegen je. Luider, L-L-L-Luider. Ik ben gevaarlijk, dus ik waarschuw je. Maar je bent niet bang voor me. En ik kan je niet overtuigen. Je kent me niet. En hoe langer je blijft, het ijs smelt. En de pijn voelt goed, het voelt goed. (heyy) Je duwt me terug. Ik duw je terug. Je schreeuwt tegen me. Ik schreeuw tegen je. Luider x9. Je duwt me terug. Ik duw je terug. Harder, harder. Je schreeuwt tegen me. Ik schreeuw tegen je. Luider, L-L-L-Luider. Ik ben gevaarlijk, dus ik waarschuw je. Maar je bent niet bang voor me. En ik kan je niet overtuigen. Dat hoef ik ook niet. Ik denk dat je me kent.