Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: viktor hiugo Songtekst: because

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: viktor hiugo - because ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van because? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van viktor hiugo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van viktor hiugo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals because .

Origineel

The more time passes. gives miss you. when you look at me. and did not say why. Now when I wake up. and I see you by my side. go crazy, crushed. and we were made. to be together. because you walked away. because you drive me crazy. because, make me suffer. I always wanted her well. I have always been that someone. Whatever you well. because you drive me crazy. because, make me suffer. I always wanted her well. I have always been that someone. Whatever you well

 

Vertaling

Hoe meer de tijd verstrijkt. geeft het dat ik je mis. als je naar me kijkt. en niet zegt waarom. Als ik nu wakker word. en ik zie je aan mijn zijde. word ik gek, verpletterd. en we waren gemaakt. om samen te zijn. omdat je wegliep. omdat je me gek maakt. omdat, laat me lijden. Ik heb haar altijd goed gewild. Ik ben altijd die iemand geweest. Wat jij goed vindt. Omdat je me gek maakt. Omdat, laat me lijden. Ik wilde haar altijd al goed. Ik ben altijd die iemand geweest. Wat je ook maar wilt.