Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vinicius d black Songtekst: dê mais uma chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vinicius d black - dê mais uma chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dê mais uma chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vinicius d black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vinicius d black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dê mais uma chance .

Origineel

A saudade me inspira. E na inspiração da saudade. É que eu escrevo minhas dores. Dores de um cara que sofre. Por que realmente ama. Só peço uma chance. Pois não sou mais o menino que conheceu. Me transformei em homem. Por você. Eu pensei em falar tantas coisas. E dizer que não dá pra esquecer. Aquele dia enfim. Não pode separar. Duas pessoas que vivem pra se amar. Eu pensei em falar nos meus planos. Eu mudei o meu modo de ser. Não sou mais um menino de outrora. Me transformei em homem por você. Dê mais uma chance pro amor. Vim aqui pra te pedir. Dê mais uma chance pro amor. Foi errando que aprendi. Dê mais uma chance pro amor. Seu amor é minha luz. Dê mais uma chance pro amor. Mais uma chance. Muitas noites sozinho em meu quarto. Refletindo tentando entender. O silêncio me trouxe a resposta. Foi por isso que eu aprendi. Seu amor cada vez vale mais. E aumenta a cada segundo. Em meu coração. Dê mais uma chance pro amor. Vim aqui pra te pedir. Dê mais uma chance pro amor. Foi errando que aprendi. Dê mais uma chance pro amor. Seu amor é minha luz. Dê mais uma chance pro amor. Mais uma chance. Eu sei que é difícil. De novo voltar. São tantos conflitos. Nos fazem pensar no que aconteceu. Dê mais uma chance pro amor. Vim aqui pra te pedir. Dê mais uma chance pro amor. Foi errando que aprendi. Dê mais uma chance pro amor. Seu amor é minha luz. Dê mais uma chance pro amor. Mais uma chance. Dê mais uma chance(4x)

 

Vertaling

Verlangen inspireert me. En in de inspiratie van saudade. Is dat ik mijn pijn schrijf. De pijn van een man die lijdt. Omdat hij echt van je houdt. Ik vraag alleen om een kans. Want ik ben niet meer de jongen die je kende. Ik werd een man. Voor jou. Ik dacht dat ik zoveel dingen zou zeggen En zeggen dat je het niet kan vergeten. Eindelijk die dag. Je kunt niet scheiden. Twee mensen die leven om van elkaar te houden. Ik dacht erover om over mijn plannen te praten Ik heb mijn manier van doen veranderd Ik ben niet meer de jongen die ik vroeger was Ik werd een man voor jou Geef de liefde nog een kans. Ik kwam hier om het je te vragen. Geef de liefde nog een kans. Ik leerde door fouten te maken. Geef de liefde nog een kans. Uw liefde is mijn licht Geef de liefde nog een kans Nog één kans. Te veel nachten alleen in mijn kamer Nadenken en proberen te begrijpen Stilte bracht me het antwoord Dat is waarom ik leerde Uw liefde is meer en meer waard En het groeit elke seconde In mijn hart. "Geef de liefde nog een kans. Ik kwam hier om je te vragen Geef de liefde nog een kans. Ik leerde door fouten te maken. Geef de liefde nog een kans Uw liefde is mijn licht Geef de liefde nog een kans Nog één kans. Ik weet dat het moeilijk is. Om weer terug te komen. Er zijn zoveel conflicten. Het doet je afvragen wat er gebeurd is. Geef de liefde nog een kans. Ik kwam hier om het je te vragen. Geef de liefde nog een kans. Ik leerde door fouten te maken. Geef de liefde nog een kans. Uw liefde is mijn licht Geef de liefde nog een kans Nog één kans. Geef nog één kans(4x)