Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vinicius e andinho Songtekst: maria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vinicius e andinho - maria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vinicius e andinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vinicius e andinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maria .

Origineel

Má companhia. Você é má companhia. Não posso mais andar junto com você. Má companhia. Meu pai, minha mãe, minha tia. Não querem nem que eu fale se não posso morrer. Vou sair. Pra dançar. Junto com você. Má companhia. Que me faz tão bem. Que me faz tão bem. Vou sair. Pra dançar. Junto com você. Má companhia. Que me faz tão bem. Que me faz tão bem. Porque tu és Maria. Lava roupa todo dia. Porque tu és Maria. Lava roupa todo dia. [repete tudo]

 

Vertaling

Slecht gezelschap. Je bent slecht gezelschap. Ik kan niet meer met je optrekken. Slecht gezelschap. Mijn vader, mijn moeder, mijn tante. Ze willen niet eens dat ik praat als ik niet kan sterven. Ik ga uit. Om te dansen. Met jou. Slecht gezelschap. Dat doet me zo goed. Dat doet me zo goed. Ik ga uit. Om te dansen. Met jou. Slecht gezelschap. Dat doet me zo goed. Dat maakt me zo goed. Omdat jij Maria bent. Was je kleren elke dag. Omdat jij Maria bent. Was je kleren elke dag. [herhaalt alles]