Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vinny Songtekst: pára de bobeira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vinny - pára de bobeira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pára de bobeira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vinny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vinny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pára de bobeira .

Origineel

Pára De Bobeira. (Vinny / Randy Bachman). Pararará, hey you, hey, you. Pararará uh, uh. Pára de bobeira, aê. Pára de bobeira, aê. Te quero bem, babe. Te quero bem. Eu e você. Lá em cima, o sol. O entardecer. Tudo de bom. Vou te dar. Se você me quiser. Onda na praia. Lua cheia. O que você disser. Vou te dar. Uma fogueira na areia. Prá gente se arder. Tudo que você quiser, meu bem. Dou a lua e o sol também. Só dinheiro que a gente não tem. Mas tudo ficará bem. Pára de bobeira, aê. Pára de bobeira, aê. Te quero bem, babe. Te quero bem

 

Vertaling

Stop met rotzooien. (Vinny / Randy Bachman). Stop ermee, hey jij, hey, jij. Stop het, uh, uh. Stop met klooien, hé. Stop met klooien, hé. Ik hou van je, schatje. Ik hou van je. Jij en ik. Daarboven, de zon. De zonsondergang. Alles goed. Ik zal het je geven. Als je me wilt. Zwaai op het strand. Volle maan. Wat je maar zegt. Ik zal je geven. Een vuur in het zand. Voor ons om te branden. Alles wat je wilt, mijn liefste. Ik geef je ook de maan en de zon. Alleen geld dat we niet hebben. Maar alles komt goed. Stop met gek doen. Stop met gek doen. Ik hou van je, schatje. Ik hou van je.