Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vintage play Songtekst: se me falta teu olhar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vintage play - se me falta teu olhar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se me falta teu olhar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vintage play! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vintage play en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se me falta teu olhar .

Origineel

E em casa tudo espera. Que regresse mas não chega. Chamo e não escuta. Ninguém escuta. Me deixaste na metade. Do caminho da felicidade. E hoje. Tenho em pausa o coração. Abraçando nada. Apegado a nada. Tenho cega a ilusão. E agora mais nada. Não me vejo se falta teu olhar. Juntos fomos pluma ao vento. Não perdemos nenhum momento. Tua alegria. A luz nos meus dias. Ma em menos de um segundo. Tudo fica longe e escuro. Não merecia. Por que partiria?. Me deixaste na metade. Do caminho da felicidade. E hoje. Tenho em pausa o coração. Abraçando nada. Apegado a nada. Tenho cega a ilusão. E agora mais nada. Não me vejo se falta teu olhar

 

Vertaling

En thuis wacht alles. voor hem om terug te keren, maar hij komt niet. Ik bel en hij luistert niet. Niemand luistert. Je liet me halverwege achter Van de weg naar geluk. En vandaag Ik heb mijn hart gepauzeerd. Niets omarmend. Zich aan niets vastklampen. Ik heb illusie verblind. En nu niets meer. Ik kan mezelf niet zien als je blik ontbreekt. Samen waren we een veer in de wind. We hebben geen moment gemist. Uw vreugde. Het licht in mijn dagen. Maar in minder dan een seconde Alles wordt ver weg en donker. Ik verdiende het niet. Waarom zou ik weggaan? Je liet me halverwege achter Van het pad naar geluk. En vandaag Mijn hart staat op pauze. Niets omarmend. Zich aan niets vastklampen. Ik heb illusie verblind. En nu niets meer. Ik kan mezelf niet zien als jouw blik ontbreekt