Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: violent femmes Songtekst: gordon’s message

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: violent femmes - gordon’s message ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gordon’s message? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van violent femmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van violent femmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gordon’s message .

Origineel

Hello, this Gordon of the Violent Femmes and I've just been locked inside my house, so I can't go out and get my bus and stuff and get up there by one 'clock. I'll... Someone's coming over to rescue me so... It wasn't my fault. My parents had locked me in so I'll get there whenever I can. Maybe I'll try calling Victor at his house or something like that. OK, uh, bye!

 

Vertaling

Hallo, dit is Gordon van de Violent Femmes en ik ben net opgesloten in mijn huis, dus ik kan niet naar buiten om mijn bus en zo te halen en er om één uur te zijn. Ik zal... Er komt iemand om me te redden dus... Het was niet mijn schuld. Mijn ouders hadden me opgesloten dus ik zal er zijn wanneer ik kan. Misschien probeer ik Victor thuis te bellen of zoiets. OK, uh, doei!