Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: violent femmes Songtekst: machine (lp version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: violent femmes - machine (lp version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van machine (lp version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van violent femmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van violent femmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals machine (lp version) .

Origineel

I got a machine And I took over the world In one weekend I took over the world With my machine I did it because I was looking for a project And it was either Take over the world or learn French So I took over the world And next weekend I can learn French I got a machine And I took over the world But nothing changed That wouldn't be fair

 

Vertaling

Ik kreeg een machine En ik nam de wereld over In één weekend nam ik de wereld over Met mijn machine Ik deed het omdat ik op zoek was naar een project En het was of neem de wereld over of leer Frans Dus ik nam de wereld over En volgend weekend kan ik Frans leren Ik kreeg een machine En ik nam de wereld over Maar niets veranderde Dat zou niet eerlijk zijn